CV eksempler

Det er enklere om du vet hvordan andre skriver

Å skrive en god CV er ikke lett. Om du aldri har gjort det før er det enda vanskeligere. For å gjøre det lettere for deg, tilbyr vi et stort antall CVer som har skaffet andre drømmejobbene sine. Dette gir deg unik innsikt i hvordan andre skriver, som kan gi deg inspirasjon og gjøre det lettere for deg å skrive din egen CV. 

Ekte CVer som fører til ansettelser

Alle CV eksemplene våre er ekte CVer som har gitt andre en jobb. Ved å bruke disse, kan du ta snarveien når du skriver CVen din. Ikke gå glipp av muligheten til å lære akkurat hvordan du skriver uten å måtte google eller lese deg opp på teorier om CVskriving. 

Det er viktig å ha en CV som skiller seg ut 

Det er ikke bare innholdet i CVen din som er viktig, også utseendet spiller en stor rolle. Grunnen til at utseendet på CVen din betyr så mye er fordi CVen din må skille seg ut fra resten. En arbeidsgiver mottar ofte massevis av søknader og CVer når en jobbstilling skal fylles. Om CVen din er iøynefallende og skiller seg ut fra de andre, vil den fange interessen til arbeidsgiveren. Dette øker sjansene for at de faktisk leser CVen din. De som bruker CVene våre øker derfor sjansene til å bli kalt inn til intervju med over 60%. Les CV eksemplene våre og lag en CV som skiller seg ut, så er du godt på vei til å sikre deg den nye drømmejobben.