Dette er et CV eksempel. Registrer deg for å bruke denne malen. Klikk her for å registrere din gratiskonto
Last ned Til jobbsøknad Mail meg

Max Nilsen

Stortingsgata 162, 0161 Oslo - eksempelkonto@cv-malen.no - 021 34 32 552

HR-administrator på CV-malenl.no

Oppsummering

Dette er et eksempel på hvordan din CV kan bli ved bruk av cv-malen.no. Vil du også ha en sånn CV? Opprett en gratis konto, velg en cv mal og kom i gang.

I min ungdom hadde jeg mange forskjellige jobber for å se hva som passet meg best. Etter at jeg ble uteksaminert kjente jeg at jeg hadde tatt det rette valget og har hatt fokus på administrative jobber. I det siste har jeg funnet ut at personalansvar er noe jeg liker og søker derfor videre mot en rolle inn HR. Jeg ser på meg selv som en menneskekjenner. Jeg er godt likt blant mine kolleger og venner og forstår meg godt på andre. Jeg ønsker å påta meg mer ansvar og bli en viktig ressurs for deres team.

Arbeidserfaring

2017

Personalsjef

Storeskogsselskapet

Jeg har under min tid som personalsjef utviklet nye arbeidsrutiner for å organisere personalutvikling. De nye arbeidsrutinene minimerer vår responstid på sakene som faller under personalklager og gir oss et detaljert bilde på hvordan personalet utvikles fra første til siste arbeidsdag.

2014 - 2017

HR assistent

Rekrutteringsfirma

En administrativ jobb som utviklet seg til at jeg fikk ansvar for lønn og personalsamtaler. Jeg lærte meg hvordan man skal håndtere ulike personer og at det finnes flere innfallsvinkler som må analyseres for å løse et problem.

2012 - 2014

Økonomiassistent

Blomstergården

Hadde ansvaret for å kontrollere fakturaer, kvitteringer og utbetaling av lønn. Arbeidet krevde et øye for tall og nøyaktighet.

2010 - 2012

Kundeveileder

Aspirantern

Min rolle i Aspirantern bestod primært av å være kundekontakt og problemløser. Jeg lærte meg de interne butikksystemer utenat  og fikk en bred forståelse for selskapets produkter.

Øvrige stillinger

  • Postbud

  • Telefonselger

  • Campleder

Utdanning

2008 - 2010

Bedriftsøkonomi

Universitetet i Oslo

Siviløkonomi med bedriftsøkonomi som hovedfag og HR som fordypningsemne. Jeg fullførte mine studier som den tredje beste studenten i et kull på 56 studenter.

2005 - 2008

Allmenne, økonomiske og administrative fag

Hartvig Nissen videregående skole

Allmennfaglig retning med fordypning i økonomi og matematikk.

Fullførte videregående skole med 5 i snitt.

Prosjekter

2016

Sertifisert selger

  • Salgsteknikk

  • Møtebooking

  • Bearbeiding av leads

2014

Kurs innen ledelse

3 ukers sertifisert kurs innen ledelse hos Test-instituttet. Hovedområdene var kunnskap om adferd, personalforståelse og samtaleteknikk.

Ferdigheter

Kunnskap

Rekruttering

Økonomi

HR

Ledelse

Salg

Personlig informasjon

Om meg

Jeg er en hardtarbeidende og ambisiøs person med en god sans for humor. Jeg har som mål å delta i et maraton og liker å bli utfordret. I løpet av min studietid hadde jeg verv i flere ulike foreninger. Jeg er analytisk som person og valgte derfor en økonomisk utdanning. På fritiden liker jeg å holde meg i fysisk aktivitet, med fokus på ski og seiling. Dersom du ønsker å utfordre meg i en runde golf er jeg med på det.

Språk
Norsk - Morsmål
Engelsk - Flytende
Tysk - Grunnleggende
Sivilstatus
Samboer
Førerkort
B

Referanser

Thomas Jensen
CV-malen.no
Markedsføringssjef
Mats Hansen
Rekrutteringsfirma
Daglig leder