Dette er et CV eksempel. Registrer deg for å bruke denne malen. Klikk her for å registrere din gratiskonto
Last ned Til jobbsøknad Mail meg
Max Nilsen
HR-administrator på CV-malen
Personlig informasjon
eksempelkonto@cv-malen.no
021 34 32 552
Stortingsgata 162
0161
Oslo
B
1985
Om meg

Jeg er en hardtarbeidende og ambisiøs person med en god sans for humor. Jeg har som mål å delta i et maraton og liker å bli utfordret. I løpet av min studietid hadde jeg verv i flere ulike foreninger. Jeg er analytisk som person og valgte derfor en økonomisk utdanning. På fritiden liker jeg å holde meg i fysisk aktivitet, med fokus på ski og seiling. Dersom du ønsker å utfordre meg i en runde golf er jeg med på det.

Ferdigheter
Kunnskap
Rekruttering
Økonomi
HR
Ledelse
Salg
Språk
Norsk - Morsmål
Engelsk - Flytende
Tysk - Grunnleggende
Linker
Referanser
Thomas Jensen CV-malen.no , Markedsføringssjef
Mats Hansen Rekrutteringsfirma , Daglig leder
Max Nilsen
HR-administrator på CV-malen
Oppsummering

Dette er et eksempel på hvordan din CV kan bli ved bruk av cv-malen.no. Vil du også ha en sånn CV? Opprett en gratis konto, velg en cv mal og kom i gang.

I min ungdom hadde jeg mange forskjellige jobber for å se hva som passet meg best. Etter at jeg ble uteksaminert kjente jeg at jeg hadde tatt det rette valget og har hatt fokus på administrative jobber. I det siste har jeg funnet ut at personalansvar er noe jeg liker og søker derfor videre mot en rolle inn HR. Jeg ser på meg selv som en menneskekjenner. Jeg er godt likt blant mine kolleger og venner og forstår meg godt på andre. Jeg ønsker å påta meg mer ansvar og bli en viktig ressurs for deres team.

Arbeidserfaring
Personalsjef 2017   Storeskogsselskapet

Jeg har under min tid som personalsjef utviklet nye arbeidsrutiner for å organisere personalutvikling. De nye arbeidsrutinene minimerer vår responstid på sakene som faller under personalklager og gir oss et detaljert bilde på hvordan personalet utvikles fra første til siste arbeidsdag.

HR assistent 2014 – 2017 Rekrutteringsfirma

En administrativ jobb som utviklet seg til at jeg fikk ansvar for lønn og personalsamtaler. Jeg lærte meg hvordan man skal håndtere ulike personer og at det finnes flere innfallsvinkler som må analyseres for å løse et problem.

Økonomiassistent 2012 – 2014 Blomstergården

Hadde ansvaret for å kontrollere fakturaer, kvitteringer og utbetaling av lønn. Arbeidet krevde et øye for tall og nøyaktighet.

Kundeveileder 2010 – 2012 Aspirantern

Min rolle i Aspirantern bestod primært av å være kundekontakt og problemløser. Jeg lærte meg de interne butikksystemer utenat  og fikk en bred forståelse for selskapets produkter.

  Øvrige stillinger
  • Postbud

  • Telefonselger

  • Campleder

Utdanning
Bedriftsøkonomi 2008 – 2010 Universitetet i Oslo

Siviløkonomi med bedriftsøkonomi som hovedfag og HR som fordypningsemne. Jeg fullførte mine studier som den tredje beste studenten i et kull på 56 studenter.

Allmenne, økonomiske og administrative fag 2005 – 2008 Hartvig Nissen videregående skole

Allmennfaglig retning med fordypning i økonomi og matematikk.

Fullførte videregående skole med 5 i snitt.

Prosjekter
2016 Sertifisert selger
  • Salgsteknikk

  • Møtebooking

  • Bearbeiding av leads

2014 Kurs innen ledelse

3 ukers sertifisert kurs innen ledelse hos Test-instituttet. Hovedområdene var kunnskap om adferd, personalforståelse og samtaleteknikk.