CV-maler Personlige brev Personlighetstest Priser Blogg Logg inn Bli medlem

Alle våre maler for personlige brev

Fyll inn ditt personlige brev og bytt mellom ulike stiler med ett tastetrykk.

Lag ditt personlige brev

Lag et personlig brev raskt og enkelt

Det skal være enkelt å skrive et personlig brev

Derfor har vi laget denne nettsiden. Som medlem får du tilgang til våre lett anvendelige personlige brev maler. Du skriver ditt personlige brev direkte på din konto hos CV-malen.no, og velger den malen som passer deg best. Som medlem har du også tilgang til eksempler på ferdige personlige brev, og artikler som gir unike tips og råd for hvordan du går frem.

Bytt mal med et tastetrykk

Lager du ditt personlige brev i word må du designe det helt selv. Hvis du senere ønsker å endre det må du begynne helt fra start igjen. Dette er veldig tidkrevende, noe vi mener er helt unødvendig. For å gjøre det enklere for deg har vi tatt i bruk vårt unike "bytt design med et trykk" konsept. Det betyr at du først skriver ditt personlige brev, og etterpå velger du hvordan det skal se ut. Synes du likevel ikke malen passet deg, klikker du bare på en annen mal, så flyttes hele brevet over i den nye malen du velger.

Les mer om personlige brev

Ønsker du hjelp til å skrive ditt personlige brev? Vi har laget en detaljert guide for akkurat dette. I vår guide hjelper vi deg steg for steg gjennom hele prosessen med å skrive ditt personlige brev. Du kan lese våre eksempler som vi har laget spesielt for våre medlemmer. Dette er gode eksempler på personlige brev, som du kan la deg inspirere av.

Du har behov for en CV også

Når du søker jobb må du i tillegg til ditt personlige brev alltid legge ved en CV. Som medlem hos oss får du også en digital CV. Ved hjelp av vår CV-bygger kan du enkelt lage CV ved å velge en CV-mal , som automatisk fylles med informasjonen du har lagt inn på din konto. Det er enkelt å skrive en CV med vår tjeneste. I tillegg får du en CV som skiller seg ut og vil imponere arbeidsgivere.