5 grunner til at du bør prøve en moderne CV-mal

Å finne en jobb kan være utfordrende og tidkrevende. Selvfølgelig varierer det fra industri til industri, og konkurransen er ofte tøff. Jobbsøkerprosessen kan ta opp mye av din tid og […]

Eivind Jordahl
Eivind Jordahl
5 grunner til at du bør prøve en moderne CV-mal

Å finne en jobb kan være utfordrende og tidkrevende. Selvfølgelig varierer det fra industri til industri, og konkurransen er ofte tøff. Jobbsøkerprosessen kan ta opp mye av din tid og energi, og kanskje til og med gå ut over din selvtillit. Det kan føles fristende å gi opp – men ikke gjør det! Det er verdt den harde jobben til syvende og sist. For å lette på noe av frustrasjonen kan du i det minste benytte en moderne CV-mal på CV-malen.no, noe som vil gjøre en stor del av prosessen lettere mens du er i jobbsøkerfasen.

Det er mange fordeler med en moderne CV-mal

Akkurat som mye annet i dagens samfunn, vil CV-en din også være digital. Du kan dra nytte av muligheten til å søke etter en jobb uansett om du er på besøk, på bussen eller på hytta. Så lenge du har tilgang til internett har du det du trenger. Slett alt forarbeid med struktur og design, og velg en av våre eksisterende maler som du kan tilpasse til dine ønsker. Malene er produsert i samarbeid med eksperter på området, som vet hvordan arbeidsgivere leser og tenker på søknadsdokumenter, samt design og struktur.

Blant hundrevis av søkere har du i første omgang bare noen få sekunder på å gi godt inntrykk. Gjennom en moderne CV-mal kan du lage enkle, profesjonelle og lettleste søknadsdokumenter som skiller seg ut i mengden. I tillegg får du også full kontroll over hvem som kan lese din CV og kan enkelt oppdatere eller endre den når som helst, til og med etter at du har sendt fra deg din unike CV-link til arbeidsgiveren.

Frihet – Søk arbeid der du vil når din CV er lagret i skyen

Med en digital CV kan du søke etter jobber hvor som helst, så lenge du kan koble deg til internett. Din CV er lagret på nettet og kan nås via en lenke. Denne lenken vil bli knyttet til jobbsøknaden din. Du trenger ikke lenger bekymre deg for at din CV vil forsvinne hvis datamaskinen krasjer – den er nå lagret i skyen. Når du sender lenken til arbeidsgivere, kan også de åpne CV-en hvor enn de måtte befinne seg . I tillegg sparer du miljøet når din CV ikke trenger å skrives ut på papir, noe som er positivt i det mer papirløse og miljøbevisste samfunnet vi lever i.

Enkelhet – Fokuser på innholdet mens vi håndterer teknologien og utformingen

Når det er så mye å huske på når du skriver en CV, for eksempel hvordan og hvor du starter å skrive, er det enkelt å bruke våre moderne CV-maler. Med hjelp av dem kan du enkelt lage en CV som ser profesjonell og strukturert ut, og det er også lett å forstå. Du kan selvfølgelig sette ditt personlige preg på CV-en slik at den vil se ut som du vil. Du trenger ikke lenger å legge ved flere dokumenter når du er på jakt etter en jobb – en kobling er nok. Å lage en CV hos oss er gratis.

Profesjonalitet – Dra nytte av våre CV-maler som er formet for å øke sjansene for arbeid

Våre maler er designet i samarbeid med eksperter, rekrutterere og designere – for din skyld. De jobber med disse spørsmålene daglig og vet hvilke oppsett som passer for søknadsdokumenter som øker sjansene for jobb. En klar struktur og et godt utseende gjør at din CV skiller seg ut i mengden, noe som er ditt mål, ikke sant? Du vil at arbeidsgiveren, gjennom din CV, skal velge å intervjue akkurat deg. Du bestemmer selv innholdet og lengden på din CV og sammen med malen du velger, har du et godt utgangspunkt i jobbsøkerprosessen. 

Klarhet – Lag et godt førsteinntrykk av søknadsdokumenter 

Arbeidsgivere har en tendens til å lese CV-en før søknaden i rekrutteringsprosessen. Du har veldig kort tid til å gjøre et godt førsteinntrykk, det tar bare noen sekunder. Den anbefalte lengden på CV er vanligvis maks. A4-side, og det er grunn til dette. Det tar tid å lese flere sider. Med en moderne CV-mal trenger du bare å holde oversikt over et dokument – en kobling – i stedet for flere forskjellige dokumenter. Resultatet vil være en klar og lettlest CV med relevant informasjon, som forhåpentligvis går gjennom den første utvelgelsen.

Les også: Skriv en perfekt søknad.

Kontroll – Bestem hvem som kan lese din CV

Når du registrer din CV hos oss, kan ikke informasjonen leses av søkemotorene, i motsetning til annen informasjon du legger ut andre steder på Internett. Med andre ord er det du som bestemmer selv hvem som skal kunne lese din CV. Dette kontrollerer du ved å sende ut linken bare til de menneskene du selv ønsker som mottakere. Du kan også oppdatere din CV når du vil. Hvis du oppdager stavefeil eller vil oppdatere informasjonen din, kan du enkelt gjøre dette, og endringene er synlige med det samme.

Oppdag fordelene selv!

Prøv deg frem selv ved å opprette en konto og starte din egen CV-mal. Da får du plutselig mer tid til overs på å søke flere jobber, og øke sjansene for å finne jobb. Unn deg en mindre bekymring. 

Lykke til med jobbsøkerprosessen. Du har en spennende tid i vente.

Del denne artikkelen
Innholdsfortegnelse:
  Flere innlegg om: Skrive CV

  Skrevet av

  Eivind Jordahl
  Eivind Jordahl
  Har jobbet som rekrutterer og er skribent på cv-malen.no

  Prøv vår profesjonelle CV-byggherre

  Flere artikler som dette