Derfor bør du prøve våre CV-maler i stedet for de som finnes i Word

Med hensyn til din CV og søknad, har du bare noen få sekunder på å gi et godt inntrykk. Det er mye å tenke på om du ønsker å få […]

Eivind Jordahl
Eivind Jordahl
Derfor bør du prøve våre CV-maler i stedet for de som finnes i Word

Med hensyn til din CV og søknad, har du bare noen få sekunder på å gi et godt inntrykk. Det er mye å tenke på om du ønsker å få arbeidsgiverens oppmerksomhet. Du vil imponere hovedsakelig gjennom innholdet i din CV, men også gjennom oppsettet og strukturen. En kombinasjon av tekst sammen med en god design og strukturert innhold danner en veldig god CV. Med enkle grep kan du lage en CV som skiller seg ut i mengden og tydelig fortelle hva du har å tilby.

Spar tid ved å bruke ferdige maler

Det er noen grunnleggende sider som er ekstra viktig å inkludere i en CV. Hvis du er på jakt etter flere jobber eller trenger å sende CV-en din raskt, er det fort gjort å overse noe. Derfor anbefaler vi at du bruker en CV-mal. Da trenger du ikke å begynne på nytt hver gang du søker etter en jobb, og du sparer verdifull tid.

En CV mal kan inneholde en forhåndsbestemt layout, farger og fonter som du kan gå inn og endre og legge din informasjon i. Malene kan brukes som de er, eller de kan gi deg inspirasjon til hvordan du kan lage en egen CV.

Bruk flere forskjellige maler for ulike bransjer

Avhengig av hva slags jobb du leter etter, kan det være lurt å bruke forskjellige maler for  ulike bransjer. Dine søknadsdokumenter i seg selv kan også vise frem dine ferdigheter. For eksempel, hvis du er på utkikk etter en jobb i reklamebransjen, kan du vise frem dine designferdigheter ved bevisst bruk av bransjespesifikke layouter, farger og fonter. Det handler om å tenke litt som arbeidsgiveren som vil lese din CV – hva setter de pris på?

Noen ganger kan det være vanskelig å tilpasse en mal som noen andre har gjort, så hvis du føler deg ekstra kreativ, prøv å lage din egen mal. Lag en layout og personlig CV-mal som bare representerer deg for å gi et klart bilde av ditt personlige uttrykk Men ikke bruke for mye tid på designen fordi det viktigste er at din CV er klar, lettlest og interessant.

Ikke glem å oppdatere og evaluere din CV-mal

Din CV er et live-dokument som skal oppdateres regelmessig. Gå gjennom språket, oppdater din erfaring, og ikke glem å evaluere CV-en selv underveis. Merk deg hvilke maler du bruker og hvilke effekter gir. Prøv å endre noe i malene for å se om de gir andre resultater. Fjern informasjon som ikke er relevant og uthev det som er relevant for den stillingen du søker etter.

Dine søknadsdokumenter er aldri ferdige uten en søknad. I søknaden forteller du mer personlig hvem du er og hvorfor du er mest egnet for stillingen. Ikke glem å bruke samme layout, farger og fonter også til din søknad for å skape en enhetlig og profesjonell søknad. Det kan også være nyttig å fullføre søknadsdokumentene med andre dokumenter som karakterer, sertifiseringer, personlighetstester, ansettelsesbevis.

Derfor bør du ikke bruke Word når du lager din CV

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram som mange bruker for å lage sin CV i. Word tilbyr CV-maler, men fordi Word er ment å brukes til tekstbehandling snarere enn å skape design kan det bli utfordrende for deg å lage en designmessig tydelig CV.
Innstillinger knyttet til marginer, tabeller, fonter og bilder stiller forskjellige krav til datamaskinen mottakeren bruker til å lese CV dokumentet. I verste fall kan dokumentet se merkelig ut når det skrives ut, og ikke alle arbeidsgivere kan åpne den hvis de ikke har riktig programvare installert på deres datamaskin. Så selv om Word kan være lett å jobbe i, er det ikke alltid best å bruke når du vil lage en CV-mal.

CV-malen.no gjør det enklere for deg

Du støter imidlertid ikke på disse problemene når du lager CV på cv-malen.no. Våre CV-er er tilgjengelige med forskjellige design og innhold for å hjelpe deg med å finne den som passer deg og de jobbene du leter etter. Din CV lagres online og kan nås via en link, noe som betyr at du og arbeidsgiveren kan få tilgang til den uansett hvor du er – så lenge det er internettforbindelse.
Ved å bruke en CV-mal hos oss, kan du øke sjansene for å få akkurat den jobben du søker. Våre maler er designet med eksperter som vet hvilke layouter som passer best for søknadsdokumenter, som igjen fører til arbeid. Registrer deg ​​i dag og prøv våre CV-maler; Det gir deg en god grunn til å stå på.

Del denne artikkelen
Innholdsfortegnelse:
  Flere innlegg om: Skrive CV

  Skrevet av

  Eivind Jordahl
  Eivind Jordahl
  Har jobbet som rekrutterer og er skribent på cv-malen.no

  Prøv vår profesjonelle CV-byggherre

  Flere artikler som dette