Stort utvalg av gratis CV-maler

For oss er det viktig å lage CV-maler som passer alles behov, og derfor har vi utviklet et stort utvalg av gratis CV-maler. En god CV er det første skrittet […]

Eivind Jordahl
Eivind Jordahl
Stort utvalg av gratis CV-maler

For oss er det viktig å lage CV-maler som passer alles behov, og derfor har vi utviklet et stort utvalg av gratis CV-maler. En god CV er det første skrittet i jakten på drømmejobben din, og derfor er det viktig for oss å hjelpe deg med å skape den perfekte CV-en.

Det kan være vanskelig å vite hvordan en CV skal se ut og hvordan den skal struktureres. Med våre maler trenger du ikke å tenke på det, og kan i stedet fokusere på innholdet for å skape en godt skrevet og effektiv CV.

Alle maler opprettes sammen med rekrutterere og designere som gir deg en profesjonell CV som skiller seg ut når du søker på en jobb. Dette betyr at du vil bli kalt til flere intervjuer.

Nye oppdaterte CV-maler 

En god layout og en klar struktur på CV-en din er viktig, og derfor har vi utviklet flere forskjellige maler. Med våre maler er CV-en din lett å lese, ryddig og gir rekruttereren et godt førsteinntrykk. For oss er det viktig at malene våre passer til alle ulike typer sysselsetting, og derfor sørger vi for at de alltid oppdateres for å dekke dine behov.

[show_cv_template post_type = «cvmallar» count = «5»]

Ideen om malene er at alle profesjonelle grupper skal kunne bruke dem, og derfor kan forskjellige maler passe til noen tjenester bedre enn andre. Hvis du er ute etter en mer kreativ jobb, kan det være lurt å se på en av de mer lekne malene, mens hvis du er ute etter en administrativ jobb kan se på en av malene med et mer klassisk utseende.

Tilpass din valgte CV-mal 

Når du bestemmer hvilken mal du vil bruke, har du muligheten til å gjøre den helt personlig ved å velge fargen på detaljene, endre skriften, endre tekststørrelsen og omorganisere alle delene i CV-en eller legge til dine egne spesielle seksjoner.

Stylingalternativene du velger, vil aldri påvirke lesbarheten din eller risikere å ødelegge CV-en din. Alle valg er utformet for å tilpasse og gjøre CV-en personlig uten å miste informasjon. Uansett hvilke valg du gjør, vil du fortsatt ha en profesjonell CV som du kan være stolt av.

Hvis du noen gang vil endre malen, er det veldig enkelt å lagre all informasjonen din og enkelt overføres til den nye malen du velger. Du trenger aldri å bekymre deg for å gjøre det samme arbeidet to ganger.

Opprette en digital CV

Alle maler er testet og optimalisert for å fungere på flere typer enheter og fungerer derfor like bra på telefonen som på datamaskinen. Alle maler er derfor perfekte til å sende digitalt, men er også laget for å kunne skrive ut hvis du foretrekker å gi en fysisk kopi til arbeidsgiveren.

Det er flere fordeler ved å ha en digital CV. Du kan for eksempel koble til sosiale medier direkte i CV-en din, som du enkelt kan finne ved å trykke på en knapp. På denne måten kan du enkelt invitere rekrutterere til dine sosiale plattformer for å få et klart helhetlig bilde av deg. Bare vær forsiktig med innholdet i media du kobler til, dobbeltsjekk at du ikke har noen bilder som kan risikere å skremme potensielle arbeidsgivere.

Gratis jobbsøknad maler

I tillegg til CV-maler lager vi også gratis maler for jobbsøknader. Ved hjelp av malene kan du enkelt opprette et samsvarende oppsett og gi et bedre helhetsinntrykk med programmet ditt. Jobbsøknad malen fungerer på samme måte som CV-malene, og du kan enkelt tilpasse dem til dine preferanser og behov.

I en jobbsøknad er det mer plass til fri tekst og en sjanse til å virkelig vise hvem du er. Det kan være utfordrende for mange å vite hva de skal skrive, og derfor har vi laget en veiledning om hvordan du skriver en jobbsøknad, hvor du finner alt for å inspirere og hjelpe til med skriveprosessen.

Effektiviser jobbsøket ditt

Med vår CV-bygger og CV-maler effektiviserer du jobbsøket ditt og får enkelt en profesjonell og godt strukturert CV med et matchende jobbsøknad. Vi er her for å lage en prosess, som ellers kan være vanskelig, glatt og morsomt. Vi ønsker å hjelpe deg med å enkelt oppnå drømmejobben din!

Vi ønsker deg lykke til med jobbjakten!

Del denne artikkelen
Innholdsfortegnelse:
  Flere innlegg om: Skrive CV

  Skrevet av

  Eivind Jordahl
  Eivind Jordahl
  Har jobbet som rekrutterer og er skribent på cv-malen.no

  Prøv vår profesjonelle CV-byggherre

  Flere artikler som dette