CV-maler som hjelper deg med å finne drømmejobben din

6 snabba tips för att få en perfekt CV-mall

Bruke en Online CV

De fleste programmer er i ordformat. Hvis du i stedet sender inn en link til din online CV i søknaden din, vil det fange oppmerksomheten til rekruttereren direkte.

Håll det kort

Det finns många regler som man ska följa när man skriver CV. Men den viktigaste är att hålla CV:t på en sida. Blir det längre riskerar du att tappa rekryterades intresse.

Hold Ingen unødvendig informasjonet kort

Prøv å ikke gjenta den samme informasjonen fra forskjellige jobber, selv om jobbene er like. I stedet deler du arbeidsoppgavene dine over de ulike jobbene, slik at du skriver ned litt informasjon om hva du gjorde på hver jobb. Du trenger heller ikke å skrive ut noen lang beskrivende tekst om utdanningen din. Navnet på utdanningen din sier ofte alt.

Ulike maler for ulike jobber

Tilpass utseendet på CV-en til den typen selskap du søker på. Bruk en mer fargerik mal når du ser etter en jobb som finansassistent på Spotify og en mer strengt profesjonell mal når du søker på samme jobb på skattekontoret for å matche bedriftskulturen.

Start med et sammendrag

Start CV-en med en kort tekst som oppsummerer reisen din fra skolen til der du er i dag og hvor du vil. Dette er en fin måte å fange leserens interesse på, og det fører til at du ønsker å lese mer om deg i jobbsøknaden.

Ikke glem din jobbsøknad

CV-en er viktig, men jobbsøknaden er minst like viktig. Der gir du et dyptgående bilde av hvem du er og hvorfor du bør få en jobb. Bruk en jobbsøknad malfor å få et ensartet design på begge søknadsdokumentene dine.

Hvorfor bruke vår CV Builder?

Det er enkelt å fylle ut CV-en din med vår tjeneste. Vårt system skaper en CV for deg som ellers ville kreve både design og programmeringferdigheter.

Stilige CV-maler

Velg mellom over 20 CV-maler med et profesjonelt, elegant, kreativt eller moderne utseende. Tilpass CV-malen til personligheten din ved å endre farge, skrift og layout. Skriv CV-en din i kronologisk rekkefølge, omvendt kronologisk rekkefølge eller lag din egen kombinasjon.

Hjelp for stavekontroll og grammatikk

Ikke bekymre deg for stavefeil. Vår smarte CV-bygger finner skrivefeil og gir deg grammatisk hjelp i sanntid mens du skriver. Velg mellom mange forskjellige språk.

Språkmaler

Skriv din CV på svensk, engelsk eller noe annet språk du ønsker. Alle CV-malene våre er språktilpassede, slik at du kan søke etter jobber hvor som helst i verden du vil ha.

Brukervennlig

Vår tjeneste er designet ved hjelp av tilbakemeldinger fra over 300.000 jobbsøkere. Dette gjør tjenesten utrolig enkel å bruke, men under skallet en avansert tjeneste.

CV-maler på andre språk

Vi tilbyr også tjenesten vår på andre språk. Hvis du bor i noen av landene nedenfor, kan du bruke en av våre landsspesifikke CV-maltjenester.

CV mallar – Sverige

CV pohja – Soumi

CV shjabloon – Nederland

CV templates – International