Laster inn...

Vennligst vent, dette kan ta noen sekunder

CV-maler som hjelper deg med å finne drømmejobben din

Alle maler er designet av designere og godkjent av rekrutterere. Få din egen vinnende CV!

Fyll inn din cv mal

Våre medlemmer er ansatt i de største selskapene i verden

Over 20+ sertifiserte CV-maler

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

CV mal markedsførere
CV mal eiendomsmegler
CV mal kasserere
CV mal økonom
CV mal IT-tekniker
CV mal butikkmedarbeider
CV mal lærer
CV mal sykepleier
CV mal omsorgsarbeider
CV mal sekretær
CV mal håndverker
CV mal tømrer
CV mal ingeniør
CV mal transportarbeider
CV mal psykolog
CV mal hotell- og restaurantbransjen
CV mal bankfunksjonær
CV mal webdesigner
CV mal student
CV mal ungdom

Innholdet i CV-en din er viktig

En pen mal gjør et godt førsteinntrykk. Men innholdet i CV-en din, eller Curriculum Vitae, er minst like viktig!

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Jeg brukte en uke på å prøve å lage en fin CV i Word, men det var helt umulig. Da jeg fant cv-malen.no ble det fikset på 5 minutter. Det koster vanligvis 10 dollar å oppgradere kontoen, men det er definitivt verdt det.”

Trond Tordahl

Hvorfor bruke vår CV Builder?

Det er enkelt

Det er enkelt å fylle ut CV-en din med vår tjeneste. Vårt system skaper en CV for deg som ellers ville kreve både design og programmeringferdigheter.

Stilige CV-maler

Velg mellom over 20 CV-maler med et profesjonelt, elegant, kreativt eller moderne utseende. Tilpass CV-malen til personligheten din ved å endre farge, skrift og layout. Skriv CV-en din i kronologisk rekkefølge, omvendt kronologisk rekkefølge eller lag din egen kombinasjon.

Hjelp for stavekontroll og grammatikk

Ikke bekymre deg for stavefeil. Vår smarte CV-bygger finner skrivefeil og gir deg grammatisk hjelp i sanntid mens du skriver. Velg mellom mange forskjellige språk.

Språkmaler

Skriv din CV på svensk, engelsk eller noe annet språk du ønsker. Alle CV-malene våre er språktilpassede, slik at du kan søke etter jobber hvor som helst i verden du vil ha.

Brukervennlig

Vår tjeneste er designet ved hjelp av tilbakemeldinger fra over 300.000 jobbsøkere. Dette gjør tjenesten utrolig enkel å bruke, men under skallet en avansert tjeneste.

300,000+

Registrerte brukere

27 dager

Gjennomsnittstid før ansettelse

1000+

Positive anmeldelser

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Hvert intervju jeg har gått til har jeg blitt fortalt at CV-en min er veldig hyggelig. Jeg synes det er veldig morsomt og en medvirkende faktor til å bli kalt til et intervju.”

Annika Andres

Skrive CV-en – 6 Raske tips

Bruke en Online CV

De fleste programmer er i ordformat. Hvis du i stedet sender inn en link til din online CV i søknaden din, vil det fange oppmerksomheten til rekruttereren direkte.

Håll det kort

Det finns många regler som man ska följa när man skriver CV. Men den viktigaste är att hålla CV:t på en sida. Blir det längre riskerar du att tappa rekryterades intresse.

Hold Ingen unødvendig informasjonet kort

Prøv å ikke gjenta den samme informasjonen fra forskjellige jobber, selv om jobbene er like. I stedet deler du arbeidsoppgavene dine over de ulike jobbene, slik at du skriver ned litt informasjon om hva du gjorde på hver jobb. Du trenger heller ikke å skrive ut noen lang beskrivende tekst om utdanningen din. Navnet på utdanningen din sier ofte alt.

Ulike maler for ulike jobber

Tilpass utseendet på CV-en til den typen selskap du søker på. Bruk en mer fargerik mal når du ser etter en jobb som finansassistent på Spotify og en mer strengt profesjonell mal når du søker på samme jobb på skattekontoret for å matche bedriftskulturen.

Start med et sammendrag

Start CV-en med en kort tekst som oppsummerer reisen din fra skolen til der du er i dag og hvor du vil. Dette er en fin måte å fange leserens interesse på, og det fører til at du ønsker å lese mer om deg i jobbsøknaden.

Ikke glem din jobbsøknad

CV-en er viktig, men jobbsøknaden er minst like viktig. Der gir du et dyptgående bilde av hvem du er og hvorfor du bør få en jobb. Bruk en jobbsøknad mal for å få et ensartet design på begge søknadsdokumentene dine.

Over 300 000 medlemmer bruker allerede tjenesten

Les anmeldelser fra over 10 000 brukere

Christin, Rådgiver

Jeg fant CV-malen for 3 år siden, og jeg bruker den fortsatt hver gang jeg ser etter en ny jobb. Det er så enkelt å kunne lage en ny CV med et trykk på en knapp.

Martin, kokk

Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger fra rekrutter som sier at CV-en min er den fineste de har sett.

Anders, Analytiker

Jeg skrev CV-en min på 10 minutter og begynte å lete etter en jobb med min nedlastede CV. Det er veldig enkelt å bruke tjenesten, og jeg anbefaler det på det sterkeste.

Martin, kokk

Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger fra rekrutter som sier at CV-en min er den fineste de har sett.

CV-maler på andre språk

Vi tilbyr også tjenesten vår på andre språk. Hvis du bor i noen av landene nedenfor, kan du bruke en av våre landsspesifikke CV-maltjenester.