CV maler som raskt skaffer deg drømmejobben

CV mal markedsførere
CV mal eiendomsmegler
CV mal
CV mal økonom
CV mal IT-tekniker
CV mal butikkmedarbeider
CV mal lærer
CV mal sykepleier
CV mal omsorgsarbeider
CV mal sekretær
CV mal håndverker
CV mal tømrer
CV mal ingeniør
CV mal transportarbeider
CV mal psykolog
CV mal hotell- og restaurantbransjen
CV mal bankfunksjonær
CV mal webdesigner
CV mal student
CV mal ungdom
Registrer

Våre kunder har blitt ansatt i de beste selskapene i Norge

CV-byggeren vår gjør det enkelt

Målet for enhver CV er at den skal skille seg ut og gi deg muligheten til innkalling for intervju. Dette krever ikke bare at du har en velskreven CV, men også riktig struktur og profesjonelt utseende på CVen. Dette kan du gjøre på egenhånd ved å lese deg opp om CV strukturer i tillegg til å lære om grunnleggende design. Derimot er det en tidkrevende prosess som ofte ender i et halvgodt utfall. For å unngå alt dette og fokusere fullstendig på innholdet i CVen din, har vi laget CV-malen.no. Som gratismedlem har du tilgang til vår brukervennlige CV-bygger hvor du kan gjøre CVen ferdig på et par raske steg. Etter å ha fylt inn informasjonen din, velger du CV malen som passer deg og jobben du søker på best. Tjenesten vår flytter automatisk informasjonen din over til CV malen. Du trenger ikke kunne noe om design eller rote med hva slags informasjon som skal først inn i CVen din. Systemet vårt gjør dette for deg automatisk og tilbyr perfekt resultat hver gang. 

Forandre CV mal når du vil

Siden systemene våre løser alt for deg, kan du hoppe mellom ulike CV maler når du vil. Dette gir deg friheten til å skifte mening angående utseendet på CVen din, og forandre på alt, selv når den er ferdig. Systemet flytter automatisk all informasjonen din til den nye CV malen og det nye resultatet ditt leveres umiddelbart. Siden det er helt gratis å bli medlem, anbefaler vi at du prøver ut tjenesten vår og ser verdien av den med egne øyne. Når du lager en CV, trenger du også en jobbssøknad med samme utforming som CVen din. Dette er veldig viktig, siden du alltid burde legge ved en jobbsøknad med søknaden din, og det er en god ide og ser veldig profesjonelt ut at begge har samme utforming. Om du trenger hjelp med hvordan du skriver en jobbsøknad, har vi også velskrevne artikler og informasjon om dette.

Digitale CVer er fremtiden

Siden alt i samfunnet i økende grad digitaliseres, er det viktig at CVen din er digital også. Derfor har vi valgt å tilby alle brukere en digital CV og jobbsøknad. Disse digitale CVene og jobbsøknadene er tilgjengelige på egne websider med unike linker som du enkelt kan dele med arbeidsgiveren. Derfor trenger du aldri igjen å rote med rare dokumentformater eller vedlegg. Arbeidsgiveren kan klikke på linken, så åpnes CVen din direkte i nettleseren eller på datamaskinen deres, på mobil eller tablet. Dette er framtiden innen jobbsøking.

Finn ut hvilken personlighet du har

Alle har ulike personligheter og det er ikke alltid lett å vite hvordan du reagerer i spesifikke situasjoner. Med vår gratise personlighetstest, kan du på enkelt og raskt vis få en detaljert oversikt over personligheten din. Dette kan være nyttig i jobbsøkingsprosessen. Mange arbeidsgivere og rekrutterere bruker personlighetstester som en del av rekrutteringsprosessen. Her kan du være et steg foran resten ved å allerede vite resultatet på testen din. Bli med oss, og ta personlighetstesten din som et tillegg til CVen din, som du også kan lage som nytt medlem.

CV maler for ulike arbeidsplasser