CV-maler Personlige brev Personlighetstest Priser Blogg Logg inn Bli medlem

CV-malen du trenger for å få drømmejobben kjappere

Fyll inn din CV en gang og bytt mellom ulike maler med et tastetrykk

Lag en CV med en av CV-malene

Vår CV bygger gjør det enkelt

Hensikten med en CV er at den skal skille seg ut og gi deg muligheten til å bli kalt inn til et intervju. Dette krever ikke bare at du har en velformulert CV, men du må også ha rett struktur for at din CV skal fremstår profesjonelt. Dette kan man gjøre på egenhånd med å lese om CV-strultur og lære seg design. Det er imidlertid en tidskrevende prosess som ofte ender med et halvferdig resultat. For å slippe dette har vi laget CV-malen.no slik du kan fokusere på innholdet i CV'n. Som gratismedlem har du tilgang til vår brukervennlige CV-bygger, hvor du steg for steg fyller ut din CV. Når du har fylt ut din CV velger du den malen som passer for den jobben du leter etter. Vår tjeneste flytter automatisk over all informasjon til CV-malen du har valgt. Du trenger ikke vite noe om design eller stresse med hvilken informasjon som skal komme først på din CV. Vårt system gjør dette automatisk for deg og gir et perfekt resultat hver gang.

Bytt CV mal når du vil

I og med at vårt system løser alt for deg, kan du bytte mellom forskjellige CV maler. Dette gir deg frihet til å kunne bytte utseendet på din CV selv etter du har valgt en mal. Systemet flytter automatisk over din informasjon til din ny CV mal og du vil se resultatet med en gang. Siden det er helt gratis å bli medlem, anbefaler vi at du tester tjenesten og selv ser verdien av den.

Digital CV er fremtiden

Siden alt i samfunnet blir mer og mer digitalt, er det ingen grunn til at CV-en din ikke burde være digital. Derfor har vi valgt å gi alle brukere en digitalt CV og digitalt personlig brev. Disse digitale CV-ene og personlige brev er tilgjengelige sine egne nettsteder med unike linker som du enkelt kan dele med arbeidsgivere. Du trenger ikke lenger bekymre deg for merkelige dokumentformater eller vedlegg. Arbeidsgiver klikker på linken din og får opp din CV direkte i sin nettleser på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Dette er fremtiden for hvordan man skal søke jobb.

Prøv CV-malen nå

CV-maler som passer ulike arbeidsområder