CV-maler Personlige brev Personlighetstest Priser Blogg Logg inn Bli medlem

CV-malen du trenger for å få drømmejobben kjappere

Fyll inn din CV en gang og bytt mellom ulike maler med et tastetrykk

Lag en CV med en av CV-malene

Vår CV bygger gjør det enkelt

Hensikten med en CV er at den skal skille seg ut, og gi deg muligheten til å bli kalt inn til et intervju. Dette krever ikke bare at du har en velformulert CV, men også en struktur som gjør at CV’en en din fremstår som profesjonell. Dette kan man gjøre på egenhånd ved å lese om CV-struktur og lære seg design. Det er imidlertid en tidkrevende prosess som ofte ender med et halvferdig resultat. For å slippe dette har vi laget CV-malen.no, slik at du kan fokusere på innholdet i CV’en fremfor struktur og design. Som gratismedlem får du tilgang til vår brukervennlige CV-bygger, hvor du steg for steg enkelt bygger en CV. Når du har fylt ut informasjonen du ønsker å ha med i CV’en, velger du den malen som passer for jobben du søker. Vår tjeneste flytter automatisk over all informasjon til CV-malen som er valgt. Du trenger ikke vite noe om design eller oppbygningen av en CV. Vårt system gjør dette automatisk for deg, og gir et strukturert og profesjonelt resultat hver gang.

Bytt CV mal når du vil

I og med at vårt system løser alt for deg, kan du bytte mellom forskjellige CV maler. Dette gir frihet til å kunne bytte utseendet på din CV, til og med etter at du har valgt en mal. Systemet flytter automatisk over din informasjon til din ny CV mal, og du vil se resultatet med en gang. Siden det er helt gratis å bli medlem, anbefaler vi at du tester tjenesten og selv ser verdien av den.

Digital CV er fremtiden

Siden alt i samfunnet blir mer og mer digitalisert, er det ingen grunn til at CV’en din ikke kan være digital. Derfor har vi valgt å gi alle brukere en digital CV og et digitalt personlig brev. Disse digitale CV’ene og personlige brevene er tilgjengelige på egne nettsteder tilknyttet unike linker, som du enkelt kan dele med arbeidsgivere. Du trenger ikke lenger bekymre deg for merkelige dokumentformater eller vedlegg. Arbeidsgiveren klikker på linken din, og får opp din CV direkte i sin nettleser på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Dette er fremtiden for hvordan man kan søke jobb.

Prøv CV-malen nå

CV-maler som passer ulike arbeidsområder