Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

Jobbsøknad - Maler som hjelper deg med å skille deg ut

Alle maler er sertifisert og anbefalt av rekrutterere. Opprett din nye jobbsøknad og last den ned på 10 minutter

Opprett din jobbsøknad

Våre medlemmer er ansatt i de største selskapene i verden

Skrive en jobbsøknad – Artikler som hjelper deg

Les alle innlegg

Jeg måtte skrive en jobbsøknad og lese en av artiklene om CV-malen.no. Det ga meg nye ideer og gjorde min jobbsøknad bedre. Så fant jeg malene, og nå har min CV og jobbsøknad det samme profesjonelle utseendet

Malin Jacobsen

Profesjonelle jobbsøknad maler

CV mal markedsførere
CV mal eiendomsmegler
CV mal kasserere
CV mal økonom
CV mal IT-tekniker
CV mal butikkmedarbeider
CV mal lærer
CV mal sykepleier
CV mal omsorgsarbeider
CV mal sekretær
CV mal håndverker
CV mal tømrer
CV mal ingeniør
CV mal transportarbeider
CV mal psykolog
CV mal hotell- og restaurantbransjen
CV mal bankfunksjonær
CV mal webdesigner
CV mal student
CV mal ungdom

Hvorfor skal du bruke vår jobbsøknad bygger?

Profesjonelle personlige brevmaler

Profesjonelle jobbsøknad maler

Velg mellom over 20 jobbsøknad maler med et profesjonelt, elegant, kreativt eller moderne utseende. Tilpass malen til personligheten din ved å endre farge, skrift og layout.

stavekontroll og grammatikk

Hjelp for stavekontroll og grammatikk

Ikke bekymre deg for stavefeil. Vår smarte jobbsøknad bygger finner skrivefeil og gir deg grammatisk hjelp i sanntid mens du skriver. Velg mellom mange forskjellige språk.

Språkmaler

Språkmaler

Skriv din jobbsøknad og CV på svensk, engelsk eller noe annet språk du ønsker. Alle malene våre er språktilpasset, slik at du kan søke etter jobber hvor som helst i verden du vil ha.

Brukervennlig

CV og jobbsøknad bygger

Lag en profesjonell CV raskt og enkelt. Bruk samme mal som din jobbsøknad og få et ensartet inntrykk som imponerer rekruttererne.

Registrerte brukere

300,000+

Gjennomsnittstid før ansettelse

27 dagar

Positive anmeldelser

10232

Jobbsøknad – 6 raske tips

Ser spiller noen rolle

Det er viktig at din jobbsøknad ikke bare inneholder god informasjon, det må også være visuelt ryddig. Velg derfor en design som vil få deg til å skille deg ut og matche utseendet på CV-en din.

Tilpass den til hver jobb

Den største feilen jobbsøkere gjør er å søke på alle jobber med samme jobbsøknad. Rekruttererens meldinger dette umiddelbart og søkerne er sortert ut. Tilpass derfor hver jobbsøknad til hver jobb du søker på.

Samme tema som CV-en din

Ikke glem at CV-en din også er svært viktig og må gjenspeile det du skriver i ditt personlige brev. Prøv derfor å tilpasse CV-en til hver jobb du søker på, både CV og personlig brev for å forklare hvorfor du har rett for jobben.

Hold det enkelt å lese

Ikke gjør det for komplisert. Husk at ditt personlige brev inneholder mye tekst som arbeidsgiveren må lese. Derfor er det viktig at teksten lett leses og at du holder leserens oppmerksomhet gjennom hele teksten.

Skiller seg ut og ikke vær redd for å ta opp plass

En perfekt ansatt forstår oppgaven, tar sitt eget initiativ og sørger for at lederen kan fokusere på andre ting. Formidle dette i din jobbsøknad ved å beskrive hvorfor du bør få jobben og hvordan du kan bidra til å utvikle selskapet.

Eksempler er viktige

Fremhev eksempler på hva du tidligere har gjort som kan brukes på jobben du leter etter. Hvis du for eksempel har strømlinjeformet en prosess på forrige jobb, og du legger merke til at denne effektiviteten ikke er brukt på jobben du søker på, er dette et perfekt eksempel å inkludere i teksten.

Det er utrolig at ikke alle bruker denne tjenesten. Rekruttereren jeg intervjuet lurte på om jeg var en profesjonell designer. Jada, det koster penger å laste ned malene, men det er liten sum i forhold til lønnsøkningen jeg mottok.

Håkon Bredal

Jobbsøknaden på andre språk

Vi tilbyr også tjenesten vår på andre språk. Hvis du bor i et av landene nedenfor, kan du bruke en av våre landsspesifikke jobbsøknad tjenester.

Jobbsøknad for ulike arbeidsområder