Vi hjelper deg å skaffe en perfekt jobbsøknad

Våre kunder har blitt ansatt i de beste selskapene i Norge

Maler for jobbsøknader

Utseendet på jobbsøknaden din teller

Innholdet i jobbsøknaden din er viktig, og du burde bruke tid på å lage en velskreven og godt uttenkt jobbsøknad som kan imponere arbeidsgiveren. Men akkurat som med CVen, teller utseendet også. Om du har en velskreven jobbsøknad som også ser profesjonell ut, vil dette forbedre inntrykket ditt og sjansene til å skaffe deg drømmejobben. Fordi du alltid burde sende jobbsøknad og CV sammen, er det viktig at begge har samme design og utseende. Siden det er vanskelig å designe en god CV og jobbsøknad, har vi laget over 20 jobbsøknadsmaler som du kan bruke når du skriver jobbsøknad og CV.

En jobbsøknad per jobb

Jobbsøknaden din burde forklare hvorfor du er den beste kandidaten for jobben arbeidsgiveren din utlyser. Dette betyr at innholdet fra jobbsøknaden må tilpasses alle jobber du søker på. Husk på dette, da arbeidsgivere legger merke til om jobbsøknaden er skrevet av deg eller kun er en kopiert eller standard tekst som du har forandret litt på. Om de legger merke til at du ikke har brukt tid på å skrive en unik jobbsøknad, går du glipp av sjansen din og en annen får jobben. Derfor burde du sette av tid til å skrive en unik jobbsøknad for alle jobber du søker på. 

Jobbsøknadseksempel

Om du aldri har skrevet jobbsøknad før, er det veldig vanskelig å vite hva den burde inneholde og hvordan designet skal være. Som den eneste websiden på nettet, tilbyr vi deg muligheten til å lese ekte jobbsøknader for å skaffe deg inspirasjon og hjelpe deg på veien til å skrive din egen. Våre jobbsøknadseksempler er skrevet av folk som fikk en jobb basert på dem, som gjør innholdet kvalitetssikret. Vi anbefaler ikke at du kopierer eksemplene våre, men vi inviterer deg til å lese dem som en guide på hvordan du skriver og ordlegger deg. På denne måten kan du oppnå en bedre og mer velskreven jobbsøknad. 

Lag en jobbsøknad raskt og enkelt

Å skrive jobbsøknad burde være enkelt

Det er derfor vi har utviklet denne tjenesten. Som medlem får du tilgang til den brukervennlige jobbsøknadsbyggeren vår. Du skriver jobbsøknaden direkte inn på kontoen din med Cv-malen.no og velger jobbsøknadsmalen som passer deg best. I tillegg til dette, får du også tilgang til ferdiglagde jobbsøknadseksempler som medlem, og artikler som tilbyr unike tips og råd du kan tenke på mens du skriver. 

Forandre mal på et tastetrykk

Om du skriver jobbsøknaden din i Microsoft Word for eksempel, må du designe jobbsøknaden din helt på egenhånd. Angrer du på utseendet i senere tid, må du begynne på et helt nytt design. Dette er en veldig tidkrevende jobb som vi syns er helt unødvendig. For å gjøre det lettere for deg, har vi utviklet vårt unike ”skift design med et klikk” konsept. Dette betyr at du først skriver jobbsøknaden din, for så å velge design etterpå. Om du ikke liker designet, kan du velge en ny mal, så vil all informasjonen bli flyttet over til den nye malen. 

Les mer om jobbsøknadene våre

Trenger du hjelp med å skrive jobbsøknad? Vi har utviklet en detaljert guide akkurat for dette. I guiden vår hjelper vi deg gjennom jobbsøknadsskrivingsprosessen steg for steg. Du kan også lese jobbsøknadseksemplene som vi har utviklet spesielt for kundene våre. Disse kan du lese og ta inspirasjon fra. 

Du trenger en CV også

Når du søker jobb, må du supplere jobbsøknaden din med en CV. Som et av våre medlemmer vil du derfor også motta en digital CV. Ved hjelp av CV-byggeren vår, kan du på enkelt vis lage CVen din ved å velge en CV mal som automatisk fylles ut med informasjonen du har lagt inn på kontoen din. Det er ikke bare veldig lett å skrive CVer med tjenesten vår. Du får også en CV som skiller seg ut og garantert vil imponere arbeidsgiveren.