Jobbsøknad – Maler som hjelper deg med å skille deg ut

Jobbsøknad – 6 raske tips Ser spiller noen rolle Det er viktig at din jobbsøknad ikke bare inneholder god informasjon, det må også være visuelt ryddig. Velg derfor en design […]

Jobbsøknad – 6 raske tips

Ser spiller noen rolle

Det er viktig at din jobbsøknad ikke bare inneholder god informasjon, det må også være visuelt ryddig. Velg derfor en design som vil få deg til å skille deg ut og matche utseendet på CV-en din.

Samme tema som CV-en din

Ikke glem at CV-en din også er svært viktig og må gjenspeile hva du skriver i din jobbsøknad. Prøv derfor å tilpasse CV-en til hver jobb du søker på, både CV og personlig brev for å forklare hvorfor du har rett for jobben.

Skiller seg ut og ikke vær redd for å ta opp plass

En perfekt ansatt forstår oppgaven, tar sitt eget initiativ og sørger for at lederen kan fokusere på andre ting. Formidle dette i din jobbsøknad ved å beskrive hvorfor du bør få jobben og hvordan du kan bidra til å utvikle selskapet.

Tilpass den til hver jobb

Den største feilen jobbsøkere gjør er å søke på alle jobber med samme jobbsøknad. Rekruttererens meldinger dette umiddelbart og søkerne er sortert ut. Tilpass derfor hver jobbsøknad til hver jobb du søker på.

Hold det enkelt å lese

Ikke gjør det for komplisert. Husk at ditt personlige brev inneholder mye tekst som arbeidsgiveren må lese. Derfor er det viktig at teksten lett leses og at du holder leserens oppmerksomhet gjennom hele teksten.

Eksempler er viktige

Fremhev eksempler på hva du tidligere har gjort som kan brukes på jobben du leter etter. Hvis du for eksempel har strømlinjeformet en prosess på forrige jobb, og du legger merke til at denne effektiviteten ikke er brukt på jobben du søker på, er dette et perfekt eksempel å inkludere i teksten.

Hvorfor skal du bruke vår jobbsøknad bygger?

Det er enkelt å fylle ut CV-en din med vår tjeneste. Vårt system skaper en CV for deg som ellers ville kreve både design og programmeringferdigheter.

Profesjonelle jobbsøknad maler

Velg mellom over 20 jobbsøknad maler med et profesjonelt, elegant, kreativt eller moderne utseende. Tilpass malen til personligheten din ved å endre farge, skrift og layout. Systemet vårt velger den samme CV mal for din CV slik at alle søknadsdokumentene dine er ensartede.

Hjelp for stavekontroll og grammatikk

Ikke bekymre deg for stavefeil. Vår smarte jobbsøknad bygger finner skrivefeil og gir deg grammatisk hjelp i sanntid mens du skriver. Velg mellom mange forskjellige språk.

Språkmaler

Skriv din jobbsøknad og CV på svensk, engelsk eller noe annet språk du ønsker. Alle malene våre er språktilpasset, slik at du kan søke etter jobber hvor som helst i verden du vil ha.

CV og jobbsøknad bygger

Lag en profesjonell CV raskt og enkelt. Bruk samme mal som din jobbsøknad og få et ensartet inntrykk som imponerer rekruttererne.

Jobbsøknaden på andre språk

Vi tilbyr også tjenesten vår på andre språk. Hvis du bor i et av landene nedenfor, kan du bruke en av våre landsspesifikke jobbsøknad tjenester.

Personligt brev – Sverige

Työhakemus – Suomi

Sollicitatiebrief – Nederland

Cover letter – International