Laster inn...

Vennligst vent, dette kan ta noen sekunder

Jobbsøknad - Maler som hjelper deg med å skille deg ut

Alle maler er sertifisert og anbefalt av rekrutterere. Opprett din nye jobbsøknad og last den ned på 10 minutter

Fyll i din personliga brev mall

Våre medlemmer er ansatt i de største selskapene i verden

Profesjonelle jobbsøknad maler

Last ned eller søk etter en jobb med en digital jobbsøknad

Skrive en jobbsøknad – Artikler som hjelper deg

Vet du ikke hva du skal skrive i din jobbsøknad? Det er greit, vi har velskrevne artikler for å hjelpe deg med å komme i gang.

”Jeg måtte skrive en jobbsøknad og lese en av artiklene om CV-malen.no. Det ga meg nye ideer og gjorde min jobbsøknad bedre. Så fant jeg malene, og nå har min CV og jobbsøknad det samme profesjonelle utseendet”

Malin Jacobsen

Hvorfor skal du bruke vår jobbsøknad bygger?

Det er enkelt

Det er enkelt å fylle ut CV-en din med vår tjeneste. Vårt system skaper en CV for deg som ellers ville kreve både design og programmeringferdigheter.

Profesjonelle jobbsøknad maler

Velg mellom over 20 jobbsøknad maler med et profesjonelt, elegant, kreativt eller moderne utseende. Tilpass malen til personligheten din ved å endre farge, skrift og layout.

Hjelp for stavekontroll og grammatikk

Ikke bekymre deg for stavefeil. Vår smarte jobbsøknad bygger finner skrivefeil og gir deg grammatisk hjelp i sanntid mens du skriver. Velg mellom mange forskjellige språk.

Språkmaler

Skriv din jobbsøknad og CV på svensk, engelsk eller noe annet språk du ønsker. Alle malene våre er språktilpasset, slik at du kan søke etter jobber hvor som helst i verden du vil ha.

CV og jobbsøknad bygger

Lag en profesjonell CV raskt og enkelt. Bruk samme mal som din jobbsøknad og få et ensartet inntrykk som imponerer rekruttererne.

300,000+

Registrerte brukere

27 dager

Gjennomsnittstid før ansettelse

1000+

Positive anmeldelser

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Det er utrolig at ikke alle bruker denne tjenesten. Rekruttereren jeg intervjuet lurte på om jeg var en profesjonell designer. Jada, det koster penger å laste ned malene, men det er liten sum i forhold til lønnsøkningen jeg mottok.”

Jennifer Karlsdottir

Jobbsøknad – 6 raske tips

Ser spiller noen rolle

Det er viktig at din jobbsøknad ikke bare inneholder god informasjon, det må også være visuelt ryddig. Velg derfor en design som vil få deg til å skille deg ut og matche utseendet på CV-en din.

Samme tema som CV-en din

Ikke glem at CV-en din også er svært viktig og må gjenspeile det du skriver i ditt personlige brev. Prøv derfor å tilpasse CV-en til hver jobb du søker på, både CV og personlig brev for å forklare hvorfor du har rett for jobben.

Skiller seg ut og ikke vær redd for å ta opp plass

En perfekt ansatt forstår oppgaven, tar sitt eget initiativ og sørger for at lederen kan fokusere på andre ting. Formidle dette i din jobbsøknad ved å beskrive hvorfor du bør få jobben og hvordan du kan bidra til å utvikle selskapet.

Tilpass den til hver jobb

Den største feilen jobbsøkere gjør er å søke på alle jobber med samme jobbsøknad. Rekruttererens meldinger dette umiddelbart og søkerne er sortert ut. Tilpass derfor hver jobbsøknad til hver jobb du søker på.

Hold det enkelt å lese

Ikke gjør det for komplisert. Husk at ditt personlige brev inneholder mye tekst som arbeidsgiveren må lese. Derfor er det viktig at teksten lett leses og at du holder leserens oppmerksomhet gjennom hele teksten.

Eksempler er viktige

Fremhev eksempler på hva du tidligere har gjort som kan brukes på jobben du leter etter. Hvis du for eksempel har strømlinjeformet en prosess på forrige jobb, og du legger merke til at denne effektiviteten ikke er brukt på jobben du søker på, er dette et perfekt eksempel å inkludere i teksten.

Över 300 000 medlemmar använder redan tjänsten

Läs omdömen från över 10 000 användare

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Annika, Rådgivare

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Marcus, Analytiker

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Jobbsøknaden på andre språk

Vi tilbyr også tjenesten vår på andre språk. Hvis du bor i et av landene nedenfor, kan du bruke en av våre landsspesifikke jobbsøknad tjenester.