Vilkår og betingelser

Lag din nye CV

Vilkår for bruk av Cv-malen.no

Disse vilkårene ble opprettet i mars 2019.

 1. Rettigheter og forpliktelser du som bruker har mot Cv-malen

Denne undersiden www.cv-malen.no/vilkar inneholder vilkårene (nå kalt «vilkårene») for hvordan du bruker nettstedet CV-malen og sine tjenester.

Vilkårene utgjør en bindende avtale mellom deg og CV-malen og er godkjent hver gang du velger å besøke Cv-malens nettside eller bruke Cv-malens tjenester. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, må du ikke bruke CV-males tjenester eller nettsider. Hvis du har en konto, sletter du informasjonen hvis du ikke godtar vilkårene.

Definisjoner:

CV-malens nettsteder: Noen av nettstedene CV mal kontroller, full, delvis eller på annen måte bruker eller inkludert CV-malens tjenester.

CV-malens tjenester: Programmer og tjenester som tilbys av CV-malen, inkludert online cv, online-funksjonen til å publisere eller søketjenester, CV-maler i Word-format for nedlasting, bruk av programmer via Facebook, mobil, eller en av de andre måter gir deg tilgang til slik søknad.

CV-malens nettverk: tjenester, applikasjoner, verktøy som online CV, forum, brukersider, community, kommunikasjonsverktøy og jobbsøking tjenester som forenkler jobbsøking og nettverksbygging for CV-malens brukere.

Bruker: Personen som bruker Cv-malens nettsteder, tjenester og nettverk. Brukeren er en person som registrerer seg på Cv-malens nettside og oppretter en profil.

Profil: Brukerinformasjon som han / hun registrerer på Cv-malens nettsider. Profilinformasjonen vises på en brukerside, så vel som online CV-en.

Det er ikke tillatt for alle å bruke noe innhold i brukerens profil eller noe annet innhold på CV-malens nettsteder, Cv-malens nettverk, Cv-malens tjenester for å vurdere en persons egnethet for alle typer av tredjeparts tjenester som lån eller forsikring.

 1. Bruk av innholdet i Cv-malen.

I henhold til vilkårene er tilgang til og bruk av Cv-malens nettsteder og innholdet i Cv-malen tillatt. Du har rett til å laste ned og skrive ut innholdet som er tilgjengelig på brukerens online CV-side. Den kan skrives ut til privat bruk, men må ikke brukes til kommersielle formål. Inget annet innhold fra Cv-malens nettsider er det tillatt å laste ned, skrive ut eller bruke privat eller kommersielt.

«Annet innhold fra Cv-malens nettside» betyr design, logoer, illustrasjoner, videoer, bilder, tekst, knapper, programvare, kode, brukerinnhold og profiler. Dette er beskyttet av copyright og varemerkebeskyttelse for Cv-malen.

Du må opprettholde alle markeringer med logoer og opphavsretts informasjon tilgjengelig på det opprinnelige innholdet fra CV-malen.

Koden som genererer alt innhold på Cv-malens nettsider, tjenester, profiler etc. tilhører Cv-malen og er beskyttet av opphavsrett og kan ikke kopieres eller endres.

Du kan ikke endre eller selge noe av innholdet på Cv-malens nettsider. Du kan heller ikke offentlig vise, reprodusere, vise, distribuere eller på annen måte bruke noe innhold på Cv-malens nettsider for offentlige eller kommersielle formål.

 1. Bruk av Cv-malens tjenester.

Cv-databasen, Cv-malens brukere, Cv-malens profiler, Cv-malens nettannonsene og andre funksjoner som finnes på Cv-malens nettsider eller funksjoner og tjenester som er inkludert i Cv-malens opphavsrett, kan bare brukes av Cv-malens brukere, CV-malens arbeidsgivere, partnere og rettighetshavere med egne avtaler med Cv-malen.

 1. Alle brukere av Cv-malen forplikter seg til å IKKE:

Du er ansvarlig for å opprettholde personvernet til din profil, brukernavn og passord. Du er helt ansvarlig for brukeren og profilen din og informasjonen der.

fra Cv-malens servere og databaser. Informasjon som du har slettet kan være tilgjengelig på nettet for en viss periode etter at du har valgt å slette kontoen på grunn av forsinkelser utover Cv-malens ansvar som Google lagrer informasjon. Cv-malen har rett til å slette all informasjon i en brukerkonto og bruker.

 1. Tilleggsbetingelser som gjelder jobbsøkere.

Når du registrerer deg på CV-malen, vil du bli bedt om å gi visse opplysninger som en gyldig e-postadresse, fornavn, etternavn, postnummer, poststed, utdanning, ønsket arbeidstid, alder og status. En konto er opprettet, og du blir en bruker når du registrerer og gir informasjonen ovenfor.

Når kontoen er opprettet, kan du fylle ut tilleggsinformasjon i profilen din, for eksempel telefonnummer. Du er ansvarlig for informasjonen du oppgir er korrekt, og er ikke villedende eller tilhører noen andre. CV-malen forbeholder seg retten til å tilby tredjeparts tjenester og produkter til deg og sende informasjon om dette via disse kanalene for kontakt som du har valgt å fylle ut. Når du registrerer deg, aksepterer du og samtykker til CV-malen har rett til å dele Din informasjon til tredjepart. Du samtykker også i registreringen Cv-malens personvernerklæring. Der kan du lese mer om din personlige informasjon og hvordan den blir brukt.

Du er inneforstått med og godtar at du som bruker ikke har noen eierskapsrettigheter til profilen din eller informasjonen som finnes der. Hvis du velger å avslutte kontoen vil all informasjon du har registrert, jobber du har lagret, lagrede elektroniske CV-maler bli slettet fra Cv-malens servere og databaser. Informasjon som du slettet kan være tilgjengelig på nettet for en viss periode etter at du har valgt å slette kontoen på grunn av forsinkelser utover Cv-malens ansvar som Google lagrer informasjon. Cv-malen har rett til å slette all informasjon i en brukerkonto og bruker.

 1. Brukerinnhold og -bidrag.

Du som bruker er ansvarlig for at alt brukerinnhold og informasjonen du legger inn på din profil er korrekte. Cv-malen er ikke ansvarlig for informasjon som du som bruker laster opp og tar ikke ansvar for informasjon som kan være feil, ulovlig eller dekket av patenter. Cv-malen forbeholder seg retten til å utlevere opplysninger om deg som tredjepart eller myndighets bruker hvis noen form for ulovlig handling har skjedd.

Du samtykker i at alt brukerinnhold som du registrerer på profilen din og på noen av Cv-malens nettsider, er royalty fritt og fullt overførbart, ikke lisensiert, og Cv-malen kan bruke innholdet og informasjonen din uten etterfølgende kostnader eller rettslige handlinger. Cv-malen har rett til å bruke alt innhold som du som brukerregister og publiserer på profilen din for markedsføringsformål.

Hvis du eller noen andre mener at all informasjon som er lastet opp til Cv-malens nettsider  av en bruker, krenker opphavsretten, kan du kontakte oss på info@cv-malen.no

 1. Garantibeskrivelse

Cv-malen garanterer ikke at en tjeneste fungerer feilfritt, eller at serverne er fri for virus, andre trojaner eller mekanismer som kan være skadelige i den grad det ikke krenker lovgivningen.

Cv-malen er ikke ansvarlig for noen form for reparasjon eller skade på utstyr som oppstår ved bruk av noen av Cv-malens sider eller -tjenester. Cv-malen gir ingen garantier for nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til informasjon eller funksjonalitet på Cv-malens nettsider eller tjenester.

 1. Ansvarsbegrensning.

Cv-malen er ikke ansvarlig for innhold som er lastet opp av en bruker. I det omfanget loven tillater, kan Cv-malen maksimalt være ansvarlig for skader som kan utgjøre maksimalt 1000 kr.

 1. Linker til andre nettsteder.

Cv-malens nettsteder har linker til andre nettsteder og tredjeparts tjenester. Disse koblingene bør bare ses som verktøy og ikke anbefalinger av andres nettsteder eller tjenester. Cv-malen er ikke ansvarlig for innholdet i noen av sidene som lenkene leder til, og er ikke ansvarlig for eventuelle skader som kan oppstå på disse sidene. Hvis du bestemmer deg for å klikke på en link og gå til en side, vil det være på egen risiko, og Cv-malen vil ikke være ansvarlig.

 1. Ingen videresalg eller uautorisert kommersiell bruk.

Du forplikter deg til å ikke bruke noen tjenester eller informasjon på Cv-malens sine nettsider for kommersielle formål.

 1. Kjøp av oppgradert konto.

Cv-malen.no tilbyr alle brukere en gratis konto som kan brukes. I tillegg til den gratis kontoen kan du oppgradere kontoen din mot betaling. Nåværende priser for dette finner du på www.cv-malen.no/priser. Når du oppgraderer din konto vil du betale en sum hver måned for å ha en oppgradert konto hos Cv-malen.no. Kjøp av en oppgradert konto har ingen bindingstid, og brukeren kan når som helst avbryte den gjeldende avtalen. Cv-malen bruker en tredjepartsleverandør for sine transaksjoner. Dermed vil ikke Cv-malen administrere eller lagre ditt kort. Den nåværende tredjeparts kort betalingsleverandøren er Stripe.

 1. Avtale og oppsigelse av kontrakt.

Vilkårene vil være gjeldende så lenge du er bruker på noen av Cv-malen sider. Cv-malen har rett til å si opp kontoen din, slette informasjonen og benytte juridiske sanksjoner. Hvis du avslutter kontoen din, vil noen av vilkårene fortsette å gjelde. Vi henviser til avsnitt 1, 2, 5 og 7.

Vilkår og betingelser trer i kraft i mars 2019