Personlighetstest

Lær mer om deg selv

Ved hjelp av en personlighetstest kan du få en nøyaktig oversikt over hvem du er og hvorfor du gjør som du gjør. Dette kan hjelpe deg når du ser etter ny jobb, da du kan velge en jobb som passer personligheten din best. Når du skaffer deg en jobb som passer personligheten din, er det mer moro å dra på jobb og du vil oppnå profesjonell utvikling mye raskere. En personlighetstest kan også hjelpe deg å utvikle deg som person, da du kan oppdage sider ved deg selv du ikke visste at eksisterte. Dette høres kanskje rart ut, men i dag er vi veldig påvirket av sosiale medier som setter standarden for hvordan vi skal være og oppføre oss. Dette kan noen ganger føre til at du skaper et tilpasset selvbilde som ikke samsvarer med personligheten din. Når du bruker resultatene fra personlighetstesten på CV-malen.no, får du en subjektiv og mer nøyaktig oversikt over hvorfor du handler og tenker som du gjør, og denne oversikten påvirkes ikke av sosiale normer. 

Hvordan fungerer det?

Det finnes mange ulike typer personlighetstester på markedet, og alle seriøse tester baserer seg på en underliggende psykologisk modell eller teori. De to mest vanlige personlighetstestene på markedet er Myers-Briggs Type-Indikator  og Femfaktor Teorien, eller ”Big Five” som den også kalles. Myers-Briggs personlighetstesten baseres på psykologiske teorier som har blitt svært kritisert i ettertid, og som ansees som unøyaktige av moderne forskning. Derfor har vi valgt å lage en test basert på Femfaktor Teorien og underliggende godkjente teorier for at du skal få et godt og kvalitetsikret resultat.  

Testen vår baserer seg på 100 spørsmål som du besvarer så ærlig som du kan. Etter dette, regner algoritmen vår ut et resultat basert på svarene dine som er empirisk korrekt og gir et subjektivt og ærlig svar angående personligheten din. 

Hvilke fordeler gir denne testen?

I tillegg til at du får svar om deg selv og lærer mer om personligheten din, kan du bruke testen som en del av jobbjakten. Mange arbeidsgivere vil spørre deg om å ta en personlighetstest i løpet av rekrutteringsprosessen. Da kan du vise arbeidsgiveren at du er ambisiøs i jobbsøket ditt når du gir dem den fullførte og verifiserte personlighetstesten din fra CV-malen.no. Et annet godt tips for de som ønsker å skille seg ut er å legge ved personlighetstesten din med CVen og jobbsøknaden din. Slik kan du referere til resultatene dine og demonstrere at du er den riktige personen for jobben, ikke bare basert på tidligere jobberfaring, men også gjennom personligheten din. Når du lager CVen din hos oss får du en gratiskonto som inkluderer en CV-bygger og profesjonelle CV maler. Du kan derfor ha alle søknadsdokumenter og personlighetstester på et sted. For å sørge for maks troverdighet, kan du kun ta testen en gang. Så begynn nå og ta personlighetstesten for å bli bedre kjent med deg selv.