CV-maler Personlige brev Personlighetstest Priser Blogg Logg inn Bli medlem

Lær mer om deg selv med vår personlighetstest

Det er helt gratis å gjennomføre personlighetstesten. Kom i gang nå og lær mer om deg selv om 15 minutter.

Gjør personlighetstesten Over 200 000 bruker tjenesten

Lær mer om deg selv

Ved hjelp av en personlighetstest kan du få et mer nøyaktig bilde av hvem du er og hvorfor du oppfører deg som du gjør. Dette kan hjelpe deg med å finne en jobb som passer din personlighet, noe som gjør det morsommere å gå på jobb. Det kan også bidra til personlig utvikling, og du kan finne sider av deg selv som du ikke trodde du hadde. Mange mennesker har et bilde av seg selv som påvirkes av samfunnets normer om hvordan de skal være. Med resultatet av personlighetstesten får du et nyansert og mer nøyaktig bilde av hvorfor du oppfører deg og tenker som du gjør, som ikke påvirkes av fellesskapsnormer.

Hvordan virker det?

Det er mange forskjellige typer personlighetstester i markedet, basert på ulike psykologiske modeller. De største og vanligste personlighetstestene er Myers-Briggs Type Indicator og Five-Fedorteorin, eller "Big Five" som det også kalles. Vi har valgt å lage vår test basert på Five Factor Theory, som det er den mest aksepterte modellen.

Vår test er basert på 100 spørsmål som du svarer på så ærlig du kan. Deretter regner en algoritme ut et resultat basert på svarene dine. Resultatet er empirisk korrekt og gir et subjektivt og ærlig svar på din personlighet.

Hvilken fordel har jeg fra testen?

I tillegg til å få svar om deg selv og lære mer om din personlighet, kan du bruke testen i jobbsøkingen. Mange arbeidsgivere vil i løpet av rekrutteringsprosessen be deg om å utføre en personlighetstest. Du kan også vise arbeidsgiveren at du er ambisiøs med jobbsøkingen din, ved å gi dem din gjennomførte og verifiserte personlighetstest fra CV-malen. Testen vi tilbyr er gratis og kan bare gjøres en gang.

Skal du skrive CV? Prøv vårt verktøy som forenkler arbeidet Prøv CV-malen.no nå